Читај ми!

Некад је боље заборавити

Напети трилер са Никол Кидман, Колином Фиртом и Марком Стронгом "Before I Go to Sleep" на велико платно преноси причу о жени која сваког јутра схвата да се не сећа две деценије живота и да никоме не може да верује.

Након катастрофалне саобраћајне несреће коју је имала пре две деценије, Кристина (Никол Кидман) се сваког јутра буди без сећања.

Сада 47-годишња књижевница на почетку сваког дана верује да је живот пред њом, да је слободна и без обавеза.

Међутим, увек брзо открије да живи са супругом Беном (Колин Фирт) и да је доста важних животних раскрсница већ иза ње.

Захваљујући разговорима са доктором (Марк Стронг) који јој помаже да поврати памћење, Кристинина прича почиње да се одмотава.

Један по један догађај из прошлости доносе последице по њу и по све који је воле. Опседнута истином на крају ће доћи до дилеме да ли је заборав добар или лош. 

Британски трилер Before I Go to Sleep (Пре него што одем на спавање), у режији Роуана Жофеа, у поход на биоскопе кренуо је 4. септембра. 

Реч је о екранизацији истоименог бестселера енглеског писца Стивена Џ. Вотсона. Продуцент остварења је чувени Ридли Скот.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи