Читај ми!

Шта смо Богу згрешили

Следећи три старије сестре, Лаура родитељима саопштава да ће се удати за интересантног човека. Да ли ће се, после три свадбе са гостима различитих вера, младини родитељи наћи усред расног, националног и верског сукоба? Француска комедија „Шта смо Богу згрешили“ пред домаћом публиком 11. септембра.

Клод и Мари годинама граде углед породице. Имају четири прелепе ћерке. Три наследнице имале су мултукултурална венчања која родитељи нису баш дивно прихватили.

Када најмлађа ћерка, Лаура, одлучи да се уда за Чарлса, то их потпуно обори с ногу. Напокон су дочекали једно традиционално венчање!

Међутим, оног тренутка кад им мезимица саопшти да је њен будући муж пореклом из Африке, ствари ће се искомпликовати невероватно.

У свеопштој збрци учествоваће и зетови. 

Француска комедија Шта смо Богу згрешили у српске биоскопе стиже 11. септембра, најавила је дистрибутерска кућа „Мегаком“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи