Читај ми!

Стижу „Плаћеници 3“!

Невиђена акција на великом платну са првокласним глумцима! Трећи део приче о Сталонеовим отписаним оперативцима пред домаћу публику стиже 14. августа у 20 часова. „Плаћеници 3“, у оквиру догађаја "Men's Night", биће приказан у Београду и Крагујевцу.

Гарантовано добар провод очекује припаднике јачег пола уз сјајну акцију и филм са највише глумачких звезда на једном месту.

Први пут заједно у једном филму глуме Силвестер Сталоне, Арнолд Шварценегер, Џејсон Стејтам, Мел Гибсон, Весли Снајпс, Антонио Бандерас, Харисон Форд и још 10 холивудских легенди.

Остварење редитеља Партика Хјуза Плаћеници 3 биће приказан у четвртак од 20 часова у биоскопима „Синеплекс“ у „Ушћу“, „Делта ситију“ и „Крагујевац плази“, у оквиру догађаја "Men's Night" .

Уз купљену улазницу сви посетиоци на поклон ће добити бесплатни примерак магазина Плејбој и Есквајер, док ће гледаоци у биоскопу у „Ушћу“ имати прилику да се фотографишу са „српским плаћеницима“.

У дуго очекиваном трећем делу Плаћеника, врхунски оперативци кренуће у потрагу за својим наследницима. Сматрајући да је дошло време да регрутују брже, окретније, јаче и, наравно, млађе од себе, упустиће се у задатак који неће бити нимало лако извршити...

По завршетку снимања Плаћеника 3, Силвестер Сталоне се осврнуо на период дружења на филмском сету: „Ово је једини посао на свету који траје кратко, а кад је готов, скинете своју одећу, вратите се свом животу и знате да никад више нећете моћи да се вратите и поновите то искуство. Никад више не можете да проживите исто. Али све је, ипак, још ту, на филму. Лепота је у томе што можете то поново да доживите бар на екрану.“ 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи