Читај ми!

„Биоскоп под звездама“, ревија шпанског филма

Башта Културног центра Град сваке недеље, од вечерас до 7. септембра, дочекује љубитеље шпанског филма. Циклус „Биоскоп под звездама“ представља избор разноврсних остварења која показују плуралитет шпанске кинематографије.

Први на програму је филм Рођаци (Primos) о младићу којег је девојка напустила пред само венчање и о његовој дилеми шта би паметно могао да учини како би то превазишао.

Неке од идеја које му падају на памет укључују доста алкохола или освајање девојке у коју је био заљубљен у младости, а у свим опцијама неизбежни су његови рођаци Хулијан и Хозе Мигел. 

У глумачкој екипи су Ким Гутијерес, Нурија Гаго, Раул Аревало, Адријан Ластра и Инма Куеста.

За идућу недељу, 17. август, најављена је филмска драма Не плаши се (No tengas miedo). Следе Снежана (Blancanieves), Продаће и кишу (También la lluvia) и на крају, 7. септембра, остварење За 80 дана (80 Egunean).

Организатор ревије филмова је Институт „Сервантес“ из Београда, а улаз је слободан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи