Читај ми!

Шелдон као ванземаљац у цртаћу „Код куће“

Стигао је први трејлер за тродимензионалну анимирану авантуру „Код куће“. Цртаћ о смотаним ванземаљцима, у којем су јунацима гласове позајмили Џим Парсонс, Џенфер Лопез, Ријана и Стив Мартин, у биоскопе стиже у марту 2015. године.

Студио "DreamWorks Animation" објавио je први званични трејлер три-де анимиране комедије Код куће (Home). Цртаћ у биоскопе стиже у марту следеће године, а биће синхронизована на српски језик.

Авантура Код куће заснована је на дечјој књизи Адама Рекса из 2007. године Прави смисао Смекдеја (The True Meaning of Smekday).

Претерано оптимистична и помало неспособна ванземаљска раса Був, коју предводи Капетан Смек, бежи од смртних непријатеља и доспева на Земљу. Убеђени да чине услугу људској раси, почињу да исељавају људе са Земље.

Међутим, сналажљива девојчица Дара успева да избегне заробљавање. Док бежи, друштво јој прави прогнани Був под именом Оу, који је случајно обавестио смртне непријатеље ванземаљце да се Був раса крије на Земљи.

У оригиналној верзији филма Код куће јунацима су гласове позајмили Џим Парсонс (прославио се као Шелдон Купер у серији Штребери, у овом остварењу је Оу), Ријана (Дара), Џенифер Лопез (Дарина мама) и Стив Мартин (капетан Смек).

Режију потписује Тим Џонсонс, док су продуценти филма Крис Џенкинс и Сузан Буирги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи