Читај ми!

Србија пар дана имала „Планину“ више!

Већина обожавалаца серије „Игра престола“ осталa je фрапиранa када се завршио крвави дуел Оберина Мартела и Грегора Клеганија, званог Планина. Исланђанину Хафтору Јулиусу Бјорнсону поверена је улога старијег Клеганија и може се, са приличном сигурношћу, рећи да нису могли бољу „планину“ за овај посао наћи.

Упркос томе што су се обожаваоци серије навикли на сјајан избор глумаца за различите улоге, сви су некако били скептични како ће изгледати прво, право и мало дуже појављивање Планине у серији.

Са приличном дозом сигурности се може рећи да је Хафтор са својих 210 центиметара висине, скоро 190 килограма тежине и фантастичном мускулатуром сјајан избор за Грегора.

Одмах након емитовања осме епизоде и кобног окршаја, Педро Паскал (Оберин Мартел) и Хафтор су на Инстаграм поставили фотографију насловљену: „Другари“.

Иначе, Хафтор од 2008. године учествује на „Стронгмен“ такмичењем, на којим такмичари демонстрирају огромну снагу и издржљивост.

На такмичењима „Најјачи човек на свету“ 2012. и 2013. године заузео је треће место, док је ове године био други. 

Недавно га је учешће на такмичењу довело и у Србију, где се појавио дижући терет од 365 килограма.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи