Читај ми!

Стоун снима филм о Сноудену

Нови филм Оливера Стоуна биће о бившем сараднику Националне безбедносне агенције Едварду Сноудену, кога сматра херојем, јавила је ТВ мрежа Еј-Би-Си.

Чувени амерички редитељ Оливер Стоун адаптираће књигу Лука Хардинга Тајна прича најтраженијег човека на свету (The Inside Story of the World's Most Wanted Man), који је открио глобални програм прислушкивања и праћења који је Национална безбедносна агенција НСА спроводио у САД и широм света.

„То је највећа прича нашег времена. За мене је Сноуден херој, јер је открио тајне које сви ми треба да знамо“, рекао је Стоун.

Аутор књиге Лук Хардинг, који је новинар британског Гардијана, сарађиваће са Стоуном током снимања.

Телевизијска мрежа Еј-Би-Си наводи да је Стоун недавно посетио Сноудена који је добио привремни азил у Русији.

Сноуден се у САД суочава са оптужбама за жпијунажу, а многи Американци и посланици сматрају га издајником и криминалцем који доводи у опасност националну безбедност.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи