Читај ми!

Остарели „Звездани ратови“

Глумица прве поставе „Ратова звезда“ Кери Фишер обрадовала се када је видела да се и на њеним колегама види да је протекло доста времена. Детаљи о наставку чувене саге нису познати, али се зна да ће у фокусу бити период 30 година након „Повратка џедаја“.

Када су се глумци окупили овог месеца на снимању седме епизоде чувеног филмског серијала Ратови звезда, Кери Фишер, која ће опет глумити принцезу Леју, била је под снажним утиском.

У новом филму, чија се радња дешава 30 година после Повратка џедаја (Return of the Jedi), поново глуме и Харисон Форд и Марк Хамил - Хан Соло и Лук Скајвотер.

„Сви смо изгледали помало омлитавело. Добро је видети друге омлитавеле људе. И добро је да смо сви овде зато што је то јединствено. Мислим, претпостављам да немају поновно окупљање за Прохујало с вихором“, рекла је Кери Фишер на књижевном фестивалу „Хеј“, пренео је британски лист Гардијан (The Guardian).

Детаљи о наслову, заплету и буџету новог филма су још непознати, мада се зна да ће бити сниман у енглеском Пинвуд студију, као и на другим локацијама.

То ће бити први филм после, код критике, оспораване Освете Сита (Revenge of the Sith), последњег дела преднаставка оригиналне трилогје.

Нови филм је такође први у серијалу Ратови звезда који се снима откада је компанија „Дизни“ преузела „Лукасфилмс“ (Lucasfilms) од оригиналног аутора Џорџа Лукаса.

Филм ће режирати Џеј-Џеј Абрамс, који има искуства са остварењеима сличне тематике јер је већ радио на два дела серијала Звездане стазе (Star Trek).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи