Читај ми!

Џесика Честејн плавуша у „Плавуши“

Прилику да на великом платну оживи легенду Холивуда, Мерилин Монро, добиће и Џесика Честејн. Остварење „Плавуша“ режираће Ендру Доминик, а продуцирати Бред Пит.

Црвенокоса Џесика, позната по улози у филму Дрво живота, одабрана је да игра у филму Плавуша (Blonde), који ће бити рађен по књизи о Мерилин Монро из 2000. године списатељице Џојс Керол Оутс.

Филмови о животу холивудске звезде без изузетка привлаче пажњу јавности. Тако је било и са остварењем Моја недеља с Мерилин (My Week With Marilyn), у којем је славну глумицу играла Мишел Вилијамс.

Мерилин Монро (1926-1962), чије је право име било Норма Џин Мортенсон, била је америчка филмска глумица, певачица и модел.

Њени најпознатији филмови су Седам година верности, Како се удати за милионера, Принц и играчица и Мајмунска посла.

Врхунцем у њеној каријери се сматра остварење Неки то воле вруће, за који је добила Златни глобус за најбољу главну глумицу.

Њена смрт била је предмет разних спекулација и теорија завере, између осталог да је убијена због љубавне афере с тадашњим америчким председником Џоном Кенедијем, да се из нехата отровала лековима или да је себи смишљено одузела живот.

Амерички филмски институт Мерилин Монро уврстио је међу десет највећих глумица свих времена, а сматра се једним од највећих секс симбола 20. века.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи