Читај ми!

Бонд поново у служби њеног височанства!

Авантура најпознатијег тајног агента се наставља! У октобру почиње снимање 24. дела серијала о Џејмсу Бонду, открио је Рејф Фајнс. Познати глумац још није прочитао сценарио па није могао да открије шта ће се дешавати у следећем наставку.

Наставак филма најдуговечније франшизе о Џејмсу Бонду биће сниман од октобра ове године, а продуценти филмова о познатом агенту 007 открили су да је премијера већ заказана за 23. октобар 2015. године.

Вест о снимању 24. дела серијала потврдио је Рејф Фајнс који је играо и у последњем наставку Skyfall, а који ће заменити Џуди Денч у улози Ем.

„Нисам још прочитао сценарио, тако да не могу више ништа да кажем осим датума почетка снимања“, рекао је Фајнс за Ем-Ти-Ви

Звезда филмова Енглески пацијент и Шиндлерова листа рекао је за магазин Seven како је пре 20 година разговарао са продуцентима овог серијала када му је понуђена улога агента 007, али да је одбио.

Фајнс каже да је то био паметан потез, јер тврди да би био очајан у улози Бонда. Такође је похвалио Данијела Крејга, за ког каже да је фантастичан специјални агент.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи