Читај ми!

Освета, акција и већи змајеви у „Игри престола“

Нова сезона изузетно популарне „Игре престола“ донеће много акције и неочекиваних обрта. Ланистери су триjумфално завршили трећу сезону, али сада сви желе освету за „црвено венчање“. Осим тога, изгледа да ни Тирион неће моћи својом лукавошћу да се извуче. А и змајеви су порасли!

Ако је нешто сигурно у Игри престола, то је да нико није сигуран. Ипак, из петнаестоминутног прегледа следеће сезоне може се закључити да ће Тирион Ланистер посебно награбусити.

Уочи премијере нове сезоне у априлу, компанија „Ха-Бе-О“ објавила је подужи видео-снимак у којем глумци и творци серије објашњавају шта обожаваоци могу да очекују.

Чини се да овога пута препреденом Тириону лукавост неће помоћи да се извуче из свих недаћа.

Осим што причају о четвртој сезони, сви учесници се присећају и кључних тренутака из прошлих епизода.

Сценаристи објашњавају и да гледаоци могу да очекују да ће нова сезона почети много енергичније од прошлих пошто све зараћене фракције желе освету.

Поручују да од 6. априла треба очекивати пуно акције и све веће змајеве.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи