Читај ми!

Скот копродуцент „Убиства у Оријент експресу“

Нова екранизација култног романа Агате Кристи „Убиство у Оријент експресу“ припрема се увелико у компанији "20th Century Fox". Док се за сценаристом још трага, познато је ко ће бити продуценти и међу њима ће бити Ридли Скот.

Компанија "20th Century Fox" откупила је права на криминалистички роман књижевнице Агате Кристи Убиство у Оријент експресу, а редитељ Ридли Скот највероватније ће бити копродуцент филма.

Како преноси Холивуд рипортер, продуценти остварења су и Сајмон Кинберг и Марк Гордон, а тражи се сценариста за римејк.

Крими роман Агате Кристи из 1934. године прати лик детектива Херкула Поароа који истражује убиство путника на путу из Истамбула.

Екранизација култне књиге снимљена је 1974. године, а познатог детектива игра Алберт Фини.

Филм је освојио велики број награда Америчке и Британске филмске академије.

Ингрид Бергман је за улогу Грете Олсон у овом остварењу награђена Оскаром и признањем БАФТА у категорији за најбољу женску споредну улогу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи