Читај ми!

„Шоу свих времена“, телевизијски времеплов

Ко је заборавио деценије иза нас, уз РТС ће се подсетити најлепших тренутака, јер вечерас почиње „Шоу свих времена“. Домаћини емисије су Никола Којо и ново телевизијско лице Маша Павловић. Своје прсте умешала је и Весна Тривалић.

Телевизијски времеплов, шоу програм уз обиље музике, глуме, плеса, гостију и носталгије, почиње вечерас на Првом програму РТС-а. У емисији Шоу за сва времена, сваке недеље од 21 час, видећете многе који су одређену годину обележили својим спортским, глумачким или певачким успехом у бившој СФРЈ.

Волите путовања?! Удобно се сместите и недељом на Првом програму РТС-а крените на пут од 90 минута. Шоу за сва времена оживљава године за нама, уз много музике, глуме, смеха.

Домаћини емисије су Никола Којо и ново телевизијско лице Маша Павловић, а своје прсте умешала је и Весна Тривалић.

Редитељ Иван Стефановић каже да је свака епизода посвећена једној години из прошлости.

„То су шездесете, седамдесете, осамдесете године и гости у емисији нас подсећају на ту годину. А гости су везани тако што су имали неки хит у тој години, што су можда рођени те године. Имамо специјалне музичке госте, у самој емисији постоји квиз, који служи као забава за гледаоце“, објашњава Стефановић.

Нова велика сценографија, 10 камера, обиље музичких и плесних нумера. У свакој емисији и породица Петровић - њихов живот и реакције на новитете које свака година доноси. Зашто недељом да будете уз РТС?

„Зато што је ово један шоу који доноси добру атмосферу и позитивне вибрације. Жели да се бави неким лепим стварима, без кича, без псовки, свега онога чега нам је преко главе ми заиста немамо овакав шоу“, објашњава редитељ.

Прва, вечерашња емисија води вас у 1978. годину. Гост је Драган Бјелогрлић, који је те године снимио прву улогу.

Исте године Калиопи се увелико бавила музиком, „Рибља чорба“ објавила је Лутку са насловне стране, Борис Новковић добио прву гитару, Наташа Нинковић пошла је у школу, а многи су већ певали песму Шабана Шаулића Дођи да остаримо заједно. И још много тога...

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи