Читај ми!

„Кустендорф“ од 18. до 23. јануара

Међународни филмски и музички фестивал „Кустендорф“ 2014. године биће одржан од 18. до 23. јануара на Мокрој Гори. Пријаве за такмичарски програм могу се послати до 20. децембра на интернет адресу фестивала.

Од 18. до 23. јануара следеће године на Мокрој Гори ће бити одржан међународни филмски и музички фестивал „Кустендорф“, објављено је на сајту Фестивала.

Као и претходних година, у такмичарском програму фестивала биће представљени филмови студената и дебитаната.

Аутори филмова изабраних за такмичарски програм учествоваће у радионицама са познатим филмским ствараоцима и у другим програмима фестивала.

У обзир долазе филмови свих жанрова, чије трајање није дуже од 45 минута.

Рок за достављање пријава за такмичарски програм фестивала је 20. децембар.

Због кратког временског рока ове године је филмове могуће доставити и електронским путем.

Попуњен формулар за пријављивање заједно са интернет везама за филмове потребно је послати на адресу kustendorffestival@gmail.com, а формулар се може преузети на сајту Фестивала.

Међународни филмски и музички фестивал „Кустендорф“ посвећен је будућим филмским ствараоцима и великанима савременог ауторског филма.

Фестивал има више програма, а у оквиру главног такмичарског програма додељује се награда Златно, Сребрно и Бронзано јаје.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи