Читај ми!

Оргазмично лице Холивуда

Филмови Ларса фон Трира одувек су били контроверзни, а „Нимфоманијак“, судећи према постерима, изгледа да неће бити изузетак. Ума Турман, Вилијем Дефо, Шарлота Гинзбург, Кристијан Слејтер и Шаја Лебаф само су неки од глумаца који су за постере позирали у тренутку доживљавања оргазма.

Холивудски глумци изгледа да не могу да одоле филмовима Ларса фон Трира, упркос чињеници да су скоро увек веома контроверзни. То је случај и са Нимфоманијаком, који прати живот жене опседнуте сексом коју пребијају.

Оно што изузетно привлачи пажњу јесте начин промоције филма. Наиме, на постерима за филм наћи ће се прегршт холивудских звезда које глуме како доживљавају оргазам.

Неки од њих изгледају екстатично, док су други нешто мирнији. Можда и најбољи пример преданости послу и колико је желео да добије улогу је потез Шаје Лебафа, који је данском режисеру послао кућни видео своје девојке и себе током секса.

„Послао сам му кућни видео мене и моје девојке за време секса и тако сам добио улогу“, потврдио је Лебаф.

Уколико филм добије добре критике и допадне се публици, Ларс би могао да се врати у филмску елиту.

Наиме, многи људи из седме уметности замерили су Ларсу фон Триру што је током конференције за новинаре у Кану 2011. године, изразио симпатије према Адолфу Хитлеру.