У биоскопима „Пре поноћи“

Скоро две деценије прошло је од првог сусрета Салин и Џеси у возу на путу за Беч. Још једном су се срели девет година касније, а сада, пре него што сат откуца поноћ, поново имају шта да кажу. Остварење Ричарда Линклејтера „Пре поноћи“, са Итаном Хоком и Џули Делпи у насловним улогама, пред српску публику стиже 28. августа.

Филм Пре поноћи биће премијерно приказан 28. августа у биоскопу „Колосеј“, најавио је српски дистрибутер „Тарамаунт“.

У средишту драме Ричарда Линклејтера је брачни пар, Џеси и Селин који су сада на одмору у Грчкој.

Филм почиње на грчком аеродрому када Џеси испраћа сина Хенка који се враћа у Америку након што је провео лето са очевом новом породицом, супругом Селин и њиховим близнакињама, Ели и Нини.

Док се возе по предивним пределима Месиније, Џеси и Селин разговарају о томе да живе далеко од Хенка, о њеној каријери и нади да ће наћи нови посао, као и о преплитању модерне и древне Грчке око њих.

Џеси спомиње да жели да се из Париза преселе у Америку, али Селин је, после живота у Њујорку, одлучила да се тамо више не враћа.

Пријатељи у Грчкој поклониће им ноћ у луксузном хотелу на плажи и понудиће да им причувају близнакиње. Идиличну ноћ нарушиће проблеми око деце, посла, амбиција, разочарања, успони и падови љубавне везе, напори које изискује однос који се продубљује и развија.

Пре поноћи је наставак филмова Пре свитања (1995) у којем су се Џиси и Селин као двадесетогодишњаци упознали у возу за Беч, и Пре сумрака (2004) када се поново случајно срећу.

У трећем делу суочавају се с прошлошћу, садашњошћу и будућношћу, породицом, романсом и љубављу.

Главне улоге тумаче Итан Хок и Џули Делпи.

Филм ће од 29. августа бити на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи