Читај ми!

Бен Афлек нови Бетмен!

Иза маске човека-шишмиша у акцији са Суперменом и Бетменом криће се оскаровац Бен Афлек! Британски глумац Хенри Кевил поново ће бити „човек од челика“.

Нема више дилеме. Упркос жељама обожавалаца, који су навијали за Орланда Блума, костим суперхероја Бетмена, после Кристијана Бејла, обући ће Бен Афлек.

Представници студија „Ворнер“ у јулу су потврдили да је у плану филм у којем ће се заједно појавити Супермен и Бетмен.

Остварење, за које се зна да треба да стигне у биоскопе средином 2015. године, требало би да буде наставак филма Човек од челика, последњег из серијала о Супермену.

Кристијан Бејл који је играо човека-слепог миша у трилогији Кристофера Нолана рекао је да не жели даље да тумачи ту улогу, што је отворило спекулације о томе ко ће бити изабран да га наследи.

„Знали смо да нам треба изузетан глумац да преузме улогу једног од најпопуларнијих суперхероја и Бен Афлек испуњава све те услове“, рекао је Грег Силверман, председник „Ворнера“ у саопштењу које је пренео специјализовани часопис Верајети.

Британски глумац Хенри Кевил поново ће играти Супермена.

Остварење које још нема назив режираће Зек Снајдер, редитељ филма Човек од челика.

Снајдер је први пут најавио да је у плану филмска акција са два суперхероја у јулу на Комикону, чувеној сај-фај конвенцији у Сан Дијегу.

Ово није први пут да 41-годишњи Афлек игра суперхероја. Оскаровац је тумачио Мета Мардока у филму Дердевил 2003. године, који је прилично лоше прошао.

Остварење Арго, које је Афлек режирао и у којем је играо главну улогу награђено је ове године Оскаром за најбољи филм.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи