Читај ми!

Турбо пуж „дојурио“ у српске биоскопе

Шта се дешава када један пуж реши да постане светски шампион у брзини погледајте у филму „Турбо три де“, који је од данас на репертоару српских биоскопа.

Узбудљива анимирана комедија Турбо 3D, нови хит аутора филмова Кунг-фу панда, Мадагаскар и Крудс, овог викенда је стигла у домаће биоскопе.

На претпремијерним пројекцијама одржаним у биоскопима „Колосеј“ и „Синеплекс Делта сити“ публика је могла да упозна глумце који су позајмили гласове јунацима филма – Марко Шелић Марчело, Марко Јанкетић, Милан Антонић, Јелена Стојиљковић и Марко Марковић дружили су се и са малишанима.

Марко Јанкетић глас је позајмио главном јунаку филма, необичном пужу по имену Турбо, који има невероватан циљ: да постане светски шампион у брзини.

Реч „споро“ не постоји у речнику овог упорног пужа жељног авантуре.

Одлучан у идеји да се убрза по сваку цену он ставља своје срце и кућицу на црту како би доказао да ниједан сан није превелики и ниједан сањар премали.

Јелена Стојиљковић и Марчело играју Ватрену и Фацу, необичне чланове екипе која ће обичном баштенском пужу помоћи да оствари своје снове.

Милан Антонић глас позајмљује Ким Ли, симпатичној бакици и миљеници публике, док је Марко Марковић дао глас спортском репортеру и дочарао још неколико јунака ове узбудљиве авантуре.

Осим поменутих глумаца, јунацима филма гласове су позајмили и: Драган Мићановић, Бојана Стефановић, Ненад Ћирић, Иван Зекић, Милош Самолов, Бојан Кривокапић, Марко Живић, Томаш Сарић, док је редитељ синхронизације Милош Пауновић.

Турбо 3D од данас се налази на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи