Читај ми!

Снимање са Кустурицом је као сан

Моника Белучи, која у пројекту Емира Кустурице „На млечном путу“ тумачи главну женску улогу, каже да је сарадња са прослављеним српским режисером попут сна. Будући да је реч о љубавној причи која се рађа усред рата, објаснила је глумица, филм ће бити истовремено насилан и веома поетичан.

Италијанска филмска дива Моника Белучи каже да је веома срећна што је дошла у Херцеговину која је, према њеним речима, магична и лепа.

Упркос богатом искуству на великом платну, глумица тврди да је веома узбуђена што је део пројекта На млечном путу, у којем она и прослављени редитељ Емир Кустурица играју главне улоге.

У интервјуу РТ Републике Српске Белучи је открила да је сарадња с Кустурицом као сан, да је остварење љубавна прича рођена усред рата, тако да ће филм бити веома насилан, али у исто време и веома поетичан.

„Филм ће се дотаћи врло важних и снажних тема, тако да ће снимање дуго трајати. Тек смо почели пре неколико дана и снимаћемо до краја новембра. Али, биће сјајно, пружиће ми се прилика да боље упознам земљу. Знате, видела сам много филмова Емира Кустурице и за мене је као сан то што сарађујем са њим“, рекла је 48-годишња лепотица.

Према њеним речима, Кустурицу не познаје толико добро, а, иако његова личност понекад зна да буде контрадикторна, он је, на неки начин, у суштини песник.

„Људи воле да раде са њим. Он је особа пуна страсти, тако да сам радознала какав ће филм бити. Већ сам видела како све тече, како је на сету креирао нешто снажно. Људи га воле, људи му верују и то је важно да бисте добили праву атмосферу у филму“, истакла је славна Италијанка.

„Једноставно, кад радите са њим, имате утисак да радите нешто магично, што је дивно за све нас. У филму су сви важни, јер тако ради тим. Сви су потребни свима, тако да постајете као породица, нарочито када сте на сету дуго времена“, објаснила је Моника Белучи.

За глумицу је први радни дан у настанку филмске трилогије На млечном путу/Љубав и рат био у среду.

Осим бројних домаћих и регионалних медијских кућа, о њеном доласку у Требиње и почетку снимања известили су многи светски медији, попут француског Фигароа и италијанског Коријере национале.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи