Читај ми!

Бредли Купер као Ленс Армстронг?

Глумац Бредли Купер највероватније ће заиграти једну од главних улога у филму "Red-Blooded American", који прати каријеру и лични живот најславнијег бициклисте на свету Ленса Армстронга.

Уколико преговори који се, наводно, воде са Бредлијем Купером буду успешни, у филму о бициклисти Ленсу Армстронгу једну од улога тумачиће популарни амерички глумац, преноси сајт Дедлајн.

Остварење иза којег ће стајати студио „Ворнер брадерс“ требало би да носи назив Red-Blooded American, а Купер би играо Армстронга или његовог колегу Тајлера Хамилтона, који је такође био позитиван на допинг тесту и коме је одузета златна медаља на Олимпијским играма у Атини.

Тренутно је у плану неколико филмова о успону и паду славног бициклисте, седмоструког победника Тур де Франса Ленса Армстронга.

Купер је раније помињан као део екипе другог пројекта о Армстронгу. Ту је у питању била главна рола остварења продукцијске куће "Bad Robot" Џеј Џеј Абрамса, која је откупила права на књигу новинарке Њујорк тајмса Џулијет Макур Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong (Круг лажи: Пад Ленса Армстронга).

Армстронг је почетком године у емисији код Опре Винфри признао да се допинговао и да му је жао због тога.

Последња врло запажена улога Бредлија Купера била је у филму И у добру и у злу, у којем му је партнерка била Оскаром награђена глумица Џенифер Лоренс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи