Читај ми!

Шерон и Софија у љубавном троуглу

Оне су међу најлепшим женама Холивуда, а у новом филму Џона Тортура размењују нежности у бисексуалној љубавној причи. Трејлер за филм "Fading Gigolo" открива занимљиву, романтичну радњу филма препуну страствених ликова. Главна мушка улога поверена је Вудију Алену.

Откад је прекрстила ноге у полицијској станици у Ниским страстима, мушкарци широм света уздишу за Шерон Стоун. Са друге стране, последњих година, Софија Вергара постала је синоним за женственост и сексепилност.

Зато је други трејлер за филм Fading Gigolo, у којима две глумачке звезде играју бисексуалне љубавнице, подигла приличну прашину.

Захваљујући визији редитеља Џона Тортура, Шерон и Софија имају неколико сцена у секси доњем вешу и изазовним позама.

Да прича буде занимљивија, главна улога је поверена Вудију Алену, који глуми макроа почетника.

Аленов лик Мареј држи пропалу књижару и одлучује да постане макро након сусрета са докторком Паркер (Шерон Стоун), која од њега тражи да јој нађе мушкарца за љубавни трогао.

Без много муке успева да пронађе идеалног човека, којег игра режисер остварења Џон Тортуро.

Што се више „посао“ шири, Мареј упознаје све више девојака. Између осталог упознаје и заносну Селиму (Софија Вергара), али и девојку по имену Авигал, коју игра Ванеса Паради.

Селима и докторка Паркер се упознају, и када постану прилично блиске почиње и „врући“ љубавни троугао који чини и Фјораванте (Тортуров лик).

Током целог трејлера Шерон и Софија носе изазован чипкани доњи веш, у којем изгледају фантастично. На основу тога могло би се закључити да публику у бисокопима чека врело остварење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи