Читај ми!

Хари Потер фестивал у јануару

Тематски парк на Флориди организоваћемо у јануару 2014. године фестивал посвећен младом литерарном и филмском чаробњаку Харију Потеру. Тродневни догађај се прави највише зато да Хари не би пао у заборав.

У намери да одржи интересовање за Хари Потер франшизу чији је последњи филм снимљен пре две године, филмски студио „Ворнер“ организоваће идуће године тродневни фестивал посвећен у потпуности магичном свету који је створила Џ. К. Роулинг.

Тродневни фестивал посвећен дечаку чаробњаку биће одржан од 24. до 26. јануара у тематском парку посвећеном овом јунаку у Орланду, на Флориди.

Посетиоци фестивала биће у прилици да разговарају са глумцима и редитељима, да науче како да се боре магичним штапићима...

Најзагриженији фанови ће, по цени пакета од 700 долара моћи да уживају у приватним вечерњим пријемима и раним уласцима на све забавне садржаје парка, преносе британски медији.

Романи Роулингове о дечаку-чаробњаку Харију Потеру преточени су у блокбастер филмове где је насловну улогу играо Данијел Редклиф а у споредним улогама појавила се читава плејада познатих британских глумаца од Кенета Бране и Меги Смит до Алана Рикмана и Ралфа Фајнса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи