Читај ми!

Стижу Алмодоварови „Случајни љубавници“

Ситуација у авиону, какву може замислити само чувени Педро Алмодовар, од сутра у српским биоскопима, под називом „Случајни љубавници“. У остварењу се накратко појављују и иконе шпанског филма Антонио Бандерас и Пенелопе Круз.

Филм славног шпанског редитеља Педра Алмодовара Случајни љубавници (Los amantes pasajeros) од сутра ће се приказивати у српским биоскопима, најавио је „Синефест“.

Главне улоге у комедији за коју је Алмодовар урадио и сценарио тумаче Хавијер Камара, Карлос Арецес, Раул Аревало, Антонио де ла Торе, Хуго Силва и други.

У филму се накратко појављују и иконе шпанског филма Антонио Бандерас и Пенелопе Круз. На почетку филма они су у улогама венчаних аеродромских радника који ће нехотице проузроковати проблем на авиону који лети из Мадрида за Мексико Сити.

Када је авион већ у ваздуху, пилоти, заједно са колегама у контролном центру, покушаће да реше технички квар, а особље авиона и њихов шеф потрудиће се да забораве личне проблеме и потпуно се посвете спасавању лета и учине га пријатнијим за путнике.

Комедија Случајни љубавници биће од сутра на редовном репертоару у биоскопима „Колосеј мултиплекс“ и „Синеплекс Београд“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи