Читај ми!

Индијана Џонс и пети пут?

Најпознатији археолог на великом платну могао би поново да стави шешир на главу, узме бич у руке и започне нову авантуру. Што се Харисона Форда тиче, он је спреман да још једном крене у потрагу за закопаним благом и изгубљеним артефактима.

Можда има 71 годину, али Харисон Форд се није одрекао могућности да поново оживи најпознатијег филмског археолога Индијану Џонса.

„Видели смо како се ликови развијају и старе током времена и савршено ми одговара да се (Индијана) врати још једном у новом филму у ком неће морати да 'испраши' онолико зликоваца као раније“, каже познати глумац за британски Телеграф.

Према његовим речима, оно што чини срж Индијане Џонса јесте храброст, довитљивост и памет.

„Захваљујући томе, урпкос страху, успевао је да преживи све изазове. То могу да урадим“, објашњава Форд.

Нова авантура имала би, са финансијског гледишта, доста смисла, пошто је Индијана Џонс и краљевство кристалне лобање зарадио 800 милиона са буџетом од 185 милиона долара.

Форд се осврнуо и на своју каријеру.

„Увек сам на снимање филмова гледао као на посао, као нешто што је изазовно и интересантно за мене да радим. Надао сам се да ће филмови наставити да буду корисни за културу зато што на тај начин добијам прилику да радим“, истакао је холивудски великан.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи