Читај ми!

Перси Џексон вас води на „Гроф Дракула“ туру

Аутора најкреативније фотографије снимљене код „Перси Џексон“ туша на Ади Циганлији, „Мегаком филм“ са партнерима ће наградити одласком на „Гроф Дракула“ туру, као и комплетима романа из серијала „Перси Џексон – Богови Олимпа“.

Поводом премијере филма Перси Џексон - Море чудовишта, заказане за 14. август у мултиплексу „Колосеј“, дистрибутерска кућа „Мегаком филм“ са партнерима организује наградни конкурс.

Заинтересовани треба да пронађу „Перси Џексон“ туш на Ади Циганлији, у близини банџи џампинг центра, фотографишу своју „Перси Џексон“ сцену и фотографије пошаљу на адресу morecudovista@mcf.rs.

Фотографије ће бити постављене на Фејсбук страни „Накси“ радија. Аутор најкреативније фотографије по избору жирија, састављеног од запослених у „Мегаком филму“ и „Накси“ радију, ићи ће на „Гроф Дракула“ туру, у организацији агенције „Робинсон“.

Друга награда је комплет романа из серијала Перси Џексон - Богови Олимпа, у издању "Stylos Art"-а. Још троје учесника конкурса добиће на поклон по један роман из истог серијала, а свих пет аутора најкреативнијих фотографија улазнице за премијеру филма.

Проглашење победника наградног конкурса и додела награде биће пре премијере филма, 14. августа, у 19 сати у мултиплексу „Колосеј“.

Перси Џексон - Море чудовишта у режији Тора Фројдентала представља наставак филма Перси Џексон - Крадљивац муње из 2010. године.

Млади полубог Перси, Посејдонов син, креће са пријатељима на путовање у Море чудовишта како би пронашао Златно руно и спасио свет, борећи се успут са застрашујућим бићима.

Перси Џексон - Море чудовишта је адаптација бестселера Рика Риордана. Друга од пет књига серијала Перси Џексон и богови Олимпа објављена је 2006. године.

Аутор, који је предавао грчку митологију у средњој школи, дошао је на идеју за прву књигу о Персију Џексону читајући свом сину пред спавање приче о древним грчким херојима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи