Читај ми!

И, доделу ће водити... Eлен Деџенерис !

Наредну додела Оскара обележиће својим специфичним хумором и шармом Елен Деџенерис. Позитивни коментари из 2007. године, када се први пут нашла у овој улози, обезбедили су јој још једанпут место домаћице најгламурозније годишње филмске церемоније.

Америчка телевизијска водитељка Елен Деџенерис биће домаћин наредне церемоније додељивања престижних награда Оскар Америчке филмске академије.

Додала Оскара биће уживо преношена 2. марта 2014. године на америчкој телевизији Еј-Би-Си (ABC), и то је други пут да ће домаћин бити Елен Деџенерис.

Продуценти наводе да је Деџенерис позната и омиљена због свог хумора.

Прошлогодишњи домаћин Сет Мекфарлен изазвао је помешане коментаре публике, због помало неукусних шала. Продуценти су његов избор бранили жељом да привуку и млађу популацију.

Елен Деџенерис је водила доделу Оскара 2007. године и тада су коментари били углавном позитивни. Она је иначе била номинована за Еми за своју телевизијску емисију.

Овогодишњу доделу Оскара у Америци је пратило 40,3 милиона гледалаца. То је после финала америчког фудбала, Супербола, најгледанији телевизијски пренос ове године у САД.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи