Читај ми!

Стижу специјалитети за филмске сладокусце

Током августа и септембра у српске биоскопе стижу праве посластице за љубитеље покретних слика. На великом платну, домаћа публика моћи ће да погледа акцију „Ватрена трка“, авантуру „Перси Џексон – Море чудовишта“, анимирани филм „Турбо три-де“, трилере „Затвореници“ и „Ризична игра“.

Дистрибутер „Мегаком филм“ најављује разне посластице за филмске сладокусце. У српске биоскопе стижу Ватрена трка, Перси Џексон - Море чудовишта, Турбо три-де, Затвореници и Ризична игра.

Ватрена трка Даниела Калпарсора је прича о експлозивном љубавном троуглу који чине конобарица, њен дечко и љубавник, умешани у пљачке и илегалне трке колима.

У филму, који ће на репертоару бити од 8. августа, играју Алекс Гонзалес, Адријана Угарте, Алберто Аман и други.

Наставак авантура младог полубога, Посејдоновог сина, Персија Џексона, у режији Тора Фројдентала стиже у српске биоскопе 15. августа, а глумачку екипу чине Логан Лерман, Александра Дадарио, Брендон Џексон, Нетан Филион.

Свет богова је сада на рубу пропасти и Перси са пријатељима креће на пут у „Море чудовишта“ како би пронашао митско Златно руно и спасао свет.

Од 17. августа публика ће моћи да погледа анимирани филм Турбо три-де редитеља Дејвида Сорена о пужу који након необичне несреће постаје супербрз и одлучује да се трка против славног тркача Гиа Гањеа.

У синхронизацији на српски језик учествовали су Марко Јанкетић, Драган Мићановић, Милан Антонић, Милош Самолов, Бојана Стефановић, Марко Шелић Марчело, Иван Зекић, Ненад Ћирић, Бојан Кривокапић, Милан Антонић, Марко Живић.

За љубитеље трилера „Мегаком филм“ је обезбедио два остварења - Затвореници Дениса Виљенуеве и Ризична игра Бреда Фурмана који ће на репертоару домаћих биоскопа бити од 19. односно 26. септембра.

Хју Џекман, Џејк Џиленхал, Теренс Хауард, Вајола Дејвис играју у причи о Доверовима и Биршовима који преузимају правду у своје руке како би пронашли киднаповане ћерке.

Јунак филма Ризична игра, Ричи одлази у Костарику, верујући да је преварен, да се суочи са онлајн коцкарским тајкуном Ајваном Блоком, заслепљен његовим обећањем о великом богатству све док ФБИ не покуша да га натера да им помогне у хватању Блока. Главне улоге тумаче Бен Афлек и Џастин Тимберлејк.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи