Читај ми!

„Баба“ поново најгледанија

Серија рекордне гледаности „Село гори, а баба се чешља“ и у свом четвртом репризном емитовању на РТС-у врло често је најгледанији ТВ програм, који оставља за собом турске и индијске сапунице.

Српска телевизијска серија Село гори, а баба се чешља, сценаристе и редитеља Радоша Бајића, која је у премијерном емитовању на РТС-у остварила највећу и никада до тада забележену гледаност, са уделом од 72 одсто телевизијског аудиторијума, поново је и као репризна серија најгледанија.

Наиме, овога лета јунаци из Петловца – Радашин, Милашин, Драгојло, Златана, син Драган и многи други – поново су у највећем броју окупили телевизијске гледаоце око малих екрана.

Преко 80 до сада емитованих епизода ове култне серије било је у самом врху гледаности, с тим да је Село гори... много пута и у својој четвртој репризи било на првом месту, као најгледанији ТВ програм, остављајући за собом турске и индијске сапунице, као и премијерне емисије које су емитоване на националним фреквенцијама.

Тако је 83. епизода која је емитована у суботу, 27. јула, са уделом од 30 посто, била прва на листи гледаности.

Крајем ове недеље на Првом програму Радио-телевизије Србије завршава се репризно емитовање популарне серије, која је и приликом премијерног и репризног приказивања на БН телевизији, убедљиво најгледанији ТВ програм у Босни и Херцеговини.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи