Читај ми!

Пала последња клапа „Хобита“

Снимање троделне филмске адаптације популарног Толкиновог романа „Хобит“ завршено је на Новом Зеланду. Последњи дан је прослављен уз пиће, режисер Питер Џексон водио је блог, а до јавности су, захваљујући друштвеним мрежама, допрле и фотографије из земље патуљака.

Глумци, статисти, техничари и режисер Питер Џексон прославили су последњи дан снимања трилогије Хобит.

Џексон је током снимања често на своју Фејсбук страну качио фотографије са снимања, а последњег дана је писао и блог.

У Велингтону на Новом Зеланду је на прослави поводом успешно обављеног посла владала и помало тужна атмосфера, с обзиром на то да је дошао крај 14 година дугом снимању филмова базираних на Толкиновим романима Господар прстенова и Хобит.

Како се завршница снимања приближавала, на Џексоновој Фејсбук страници било је све више фотографија патуљака, али и филмске екипе и Мартина Фримена у улози Билба Багинса.

Други део саге о авантурама Билба Багинса и патуљака The Desolation of Smaug пред публиком ће бити у децембру, док ће се трећи, и последњи, део There and Back Again наћи на биоскопским репертоарима крајем 2014. године.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи