Читај ми!

„Гран туризмо“ на великом платну

„Сони“ детаље држи у тајности, али више нема сумње да ће филма по култној игри „Гран туризмо“ бити. Продуценти остварења „Друштвена мрежа“ и „Педесет нијанси: Сива“ Мајкл де Лука и Дана Брунети радиће на филму.

„Сони“ је потврдио да ће бити снимљен филм на основу игре Гран туризмо. Из јапанске компаније нису желели ништа више да обелодањују нити да помињу било какве датуме.

Ипак, незванично се сазнаје да ће на остварењу радити продуценти Друштвене мреже и Педесет нијанси: Сива Мајкл де Лука и Дана Брунети.

Како би заштитили своју познату франшизу, представници „Сонија“ су рекли да шаљу своје људе који ће надгледати снимање.

Гран туризмо је једна од најпопуларнијих франшиза те компаније, а широм света продато је око 70 милиона копија.

Први пут је изашла 1997. године, а нови наставак Гран туризмо 6 најављен је за крај године.

Још једна тркачка игра ускоро ће бити пребачена на велико платно. Реч је, наравно, о Need for Speed, а компанија „Дримворкс“ је за пројекат већ ангажовала звезду серије Breaking Bad Арона Пола.

Велики број игара је досад пребачен на велико платно, али ниједно од тих остварења није постигло велики успех. Остаје да се види како ће се Гран туризмо показати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи