Читај ми!

Рајан ће наставити лозу Скајвокер?

Млади холивудски заводник Рајан Гослинг могао би постати следећи велики џедај у саги „Ратови звезда“. Према изворима из продукцијског тима, Рајан би требало да глуми сина Лука Скајвокера.

Ново, надамо се пријатно изненађење за обожаваоце франшизе Ратови звезда – према непровереним информацијама из тима редитеља најављеног седмог дела, Џеј Џеј Абрамса, сина Лука Скајвокера у Епизоди 7 тумачиће Рајан Гослинг!

Преговори за ангажман „у последњем минуту“ су у току, а наводно је лично Абрамс захтевао да се 32-годишњи амерички глумац ангажује за улогу унука Дарта Вејдера и настављача лозе Скајвокер.

Такође, прича се да је Зак Ефрон у преговорима за ролу сина Хана Солоа.

Иако су Гослингови представници за медије демантовали вест, овакве информације које би пласирао сајт Latino Review би се, и поред негирања углавном на крају испостављале као тачне.

Као што већ одавно познато, своје улоге ће у седмом делу репризирати Марк Хамил (Лук Скајвокер), Харисон Форд (Хан Соло) и Кери Фишер (принцеза Леја).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи