Читај ми!

Оде Роки у тренере

Холивуд спрема обрт приче о Рокију Балбои. Филм „Крид” прати унука Апола Крида, којем ментор и тренер постаје нико други него Роки.

Јесте се пензионисао, али Роки Балбоа не може да се држи подаље од ринга. Спрема се преокрет, тзв. спин-оф једне од најпознатијих франшиза у историји Холивуда.

Нови филм Крид пратиће живот почетак боксерске каријере унука Апола Крида, једног од највећих Рокијевих ривала, а касније најбољег пријатеља.

Желећи да понови успех свог деде, Кридов унук коначно тражи помоћ од пензионисаног шампиона, који прихвата да постане његов тренер.

Подсећања ради, Роки Балбоа победио је Апола Крида и од њега преузео титулу шампиона у филму Роки 2.

И поред свега тога, њих двојица постају добри пријатељи, а у четвртом делу Аполо подлеже повредама које му је руски боксер Иван Драго нанео.

Кридовог унука би требало да глуми Мајкл Б. Џордан, познат по улогама у The Wire и Fruitvale Station, док ће Силвестер Сталоне поново оживети лик Рокија Балбое.

Сценарио и режија поверени су Рајану Куглеру.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи