Читај ми!

„Aвиони“ од септембра у биоскопима

Цртаћ „Авиони“, авантура у којој Дасти, добродушни пољопривредни авион сања да учествује у тркама на великим висинама, од 5. септембра на репертоару српских биоскопа.

Најновији анимирани филм из студија „Дизни“ – Авиони – премијерно ће бити приказан 31. августа у биоскопу „Синеплекс Делта сити“.

Карте за овај синхронизовани 3D доживљај од данас су пуштене у продају и могу се купити на благајнама биоскопа „Синеплекс Дела сити“, наводи се у саопштењу домаћег дистрибутера „Тарамаунта“.

Авиони су акциона, анимирана комедија, авантура у којој главну улогу има Дасти (глас му позајмљују Милан Антонић/Дејн Кук), добродушни пољопривредни авион који сања о томе да учествује у тркама на великим висинама.

Али Дасти није направљен за трке и притом се боји висине. Зато ће се обратити војном пилоту Капетану да му помогне да се квалификује за трку у којој ће покушати да победи Растурача, авион који брани титулу шампиона.

Дастијева храброст је стављена на тест, јер ће морати да досегне висине о којима никад није ни сањао и да опчињени свет инспирише да се вине у небо.

На редовном биоскопском репертоару овај филм ће се наћи од 5. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи