Читај ми!

Недa Арнерић и „Пула“ заједно славили рођендан

Рођенданску торту поводом 60. рођендана Пулског филмског фестивала исекла је позната српска глумица Неда Арнерић, која и председава жирију те манифестације.

Синоћ је на отварању 60. Међународног филмског фестивала у Пули одржана посебна свечаност поводом шест деценија постојања ове манифестације.

Част да исече рођенданску торту припала је познатој српској глумици Неди Арнерић, председници међународног жирија овогодишњег фестивала, која је, такође, исте вечери прославила 60. рођендан.

Глумица је истакла да јој је посебно задовољство што је део фестивала који је обележио и њену богату каријеру.

Током трајања фестивала, од 13. до 27. јула, биће приказана нека од најновијих остварења европске кинематографије, а први филм на распореду била је италијанска љубавна драма Најбоља понуда Ђузепеа Торнатореа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи