Читај ми!

„Вулверин три-де“ премијерно 24. јула

Филмски серијал „Икс-Мен“ наставља се и то у три-де технологији. Премијера остварења „Вулверин три-де“ заказана је за 24. јул у мултиплексу „Колосеј“ у Београду и „Вилин граду“ у Нишу. У поход на биоскопе креће дан касније.

Нови филм о најпознатијем Икс-Мен јунаку, Вулверин три-де, у режији Џејмса Менголда биће премијерно приказан 24. јула у мултиплексу „Колосеј“ у Београду и биоскопу „Вилин град“ у Нишу, најавио је дистрибутер „Мегаком филм".

На редовном репертоару домаћих биоскопа остварење ће бити од 25. јула, док у светске биоскопе стиже дан касније.

Хју Џекмен се враћа улози мутанта Вулверина. Мрачно и опасно путовање у новом Менголдовом остварењу одвело је Логана у Токио, где се суочава са мрежом интрига, смртоносним самурајским челиком и сопственим идентитетом.

Филм је заснован на стрипу Френка Милера и Криса Клермона из 1982. године и представља шесто остварење из популарне Икс-Мен франшизе и посебан наставак остварења из 2009. године Икс-Мен порекло: Вулверин.

„Ова прича одводи Вулверина у свет који се потпуно разликује од свега што је до сада виђено у Икс-Мен серијалу, самим тим је и филм визуелно другачији“, каже Џекмен, који је и продуцент филма.

Има много битака у овој причи, објашњава популарни глумац, али највећа од свих је она коју Логан води против себе, између тога да остане монструм или постане људско биће.

Редитељ Менголд није желео да направи „класичан филм о хероју из стрипа“.

„Оно што ме је привукло Вулверину је чињеница да сам могао да урадим нешто другачије од стереотипног филма о суперхероју, где је главни циљ зауставити ђавољи план негативца. У овој причи, радња и неизвесност су грађени на главном лику и уплетени су у свет који даје потпуно ново искуство, које никада до сада нисте видели“, објаснио је Менголд.

У филму играју и Фамке Јансен, Вил Јун Ли, Светлана Кодченкова, Рила Фукушима, Брајан Ти, Хиројуки Санада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи