Читај ми!

Почиње „Битка за Пацифик“

Још један акциони филм богат фантастичним специјалним ефектима прети да постане летњи блокбастер. На премијери „Битке за Пацифик“ у Лос Анђелесу окупила се цела глумачка екипа и режисер Гиљермо дел Торо. У поход на светске биоскопе остварење о сукобу људи и чудовишта из морских дубина креће 12. јула.

Очекујемо да нас ванземаљци нападну из ваздуха, али да ли је могуће да се у ствари крију у морским дубинама? 

У Лос Анђелесу је одржана премијера остварења Битка за Пацифик, а скоро цела постава филма била је присутна.

Режисер Гиљермо дел Торо веселио се са глумачком поставом коју чине Чарли Деј, Идрис Алба, Ринко Кукући, Чарли Ханман, Роберт Казински, Дијего Клатенхоф и Рон Перлман.

Судећи према првим реакцијама, Битка за Пацифик биће један од летњих блокбастера. У продукцији "Legendary pictures" филм на велико платно доноси сукоб људске расе и морских чудовишта.

Људи у очајничком покушају да осигурају свој опстанак праве огромне роботе којима се боре против чудовишта.

Од 12. јула Битка за Пацифик почеће да се даје у биоскопима широм света.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи