Читај ми!

Врело лето уз „Жестоке девојке“

Сандра Булок и Мелиса Мекарти су „Жестоке девојке“ које у домаће биоскопе долазе 11. јула. Још једна комедија Пола Фига до суза ће нас насмејати захваљујући сарадњи згодне, али уштогљене ФБИ агенткиње и локалне бостонске полицајке без длаке на језику

Комедија Пола Фига Жестоке девојке, након премијере на ревији „Блокбастер“, на редовном репертоару домаћих биоскопа биће од 11. јула.

Дистрибутер „Мегаком филм“ је припремио и две специјалне пројекције, у уторак у биоскопу „Колосеј" и дан касније у „Синеплексу“.

Акционо остварење које мами осмех на лице прати необичан детективски пар у потери за опасним нарко-дилером.

Сандра Булок и Мелиса Мекарти играју згодну, али уштогљену ФБИ агенткињу и локалну бостонску полицајку без длаке на језику, које морају да сарађују на великом случају.

Њих две су, и професионално и приватно, далеко од хармоничног пара, али у жељи да реше случај потрудиће се да превазиђу све разлике, некада са мање, некада са више успеха.

Нови филм редитеља комедије Деверуше, у првој недељи приказивања у САД зарадио је више од 60 милиона долара и тиме заузео друго место на листи зарада.

Инострани критичари су приметили да је акција у остварењу у служби константног смеха и да је филм освежење, иако већим делом подсећа на претходна остварења главних глумица.

„Раздрагана комедија пуна јаког смеха, без много класичних комичних момената, Жестоке девојке дају другачији поглед на мачо другарско-полицијске филмове постављајући за главне ликове две жене свађалице“, оценили су критичари Скрин дејлија (Screen Daily).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи