Читај ми!

Сутра почиње 42. „Софест“

Десет дугометражних играних филмова такмичиће се на овогодишњем 42. „Софесту“. Фестивал ће 2. јула отворити Мира Бањац, а трајаће до 6. јула када ће бити проглашен победник.

Филмски фестивал у Сопоту, 42. „Софест“, почиње сутра и трајаће до суботе 6. јула 2013. године када ће бити и проглашење победника.

На овогодишњем фестивалу за награде ће се такмичити десет дугометражних играних филмова домаће продукције.

Фестивал ће отворити једна од наших највећих и највољенијих глумица свих времена Мира Бањац.

Свечано отварање ће поред традиционалног дефилеа глумаца и уважених филмских радника и већ култног ватромета, ове године употпунити и играчи из плесне представе „Раскршће“ инспирисане фолклорном игром и песмом.

Након свечаног отварања публика ће имати прилику да погледа филм Мамарош у режији Момчила Мрдаковића са Миром Бањац и Богданом Диклићем у главним улогама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи