Читај ми!

„Усамљени ренџер“ стиже 3. јула

Џони Деп као Индијанац Тонто, Арми Хамер као познати усамљени ренџер Џон Рид – авантура пуна акције и хумора у режији Гора Вербинског, премијерно у „Колосеју“ 3. јула.

Филм Усамљени ренџер у режија Гора Вербинског биће премијерно приказан 3. јула у биоскопу „Колосеј", најавио је данас дистрибутер „Тарамаунт".

Од продуцента Џерија Брукхајмера и редитеља Вербинског, филмског тима који стоји иза блокбастер франшизе Пирати са Кариба стиже узбудљива авантура пуна акције и хумора, у којој је добро познати маскирани херој оживљен на нов начин.

Индијански ратник Тонто, кога игра Џони Деп, прича до сад непознате приче које су трансформисале Џона Рида (Арми Хамер), човека од закона, у легендарног борца за правду.

Уз много изненађења и духовитих сукобљавања ови несвакидашњи хероји мораће да науче да раде заједно и да се боре против похлепе и корупције.

Филм ће од 4. јула бити на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи