Читај ми!

„Велика илузија“ од 27. јуна у биоскопима

Остварење „Велика илузија“ Луија Летеријеа, кога публика зна по „Борби Титана“ и „Транспортеру“, стиже у домаће биоскопе 27. јуна, најавио је дистрибутер „Так“. У филму о „магичним пљачкама“ - специјалности тима илузиониста , играју Дејв Франко, Морган Фримен и Вуди Харелсон.

Филм Луија Летеријеа Велика илузија, који је до сада зарадио 109,895,511 долара и нашао се на самом врху светске "BoxOffice" листе, од 27. јуна биће на репертоару српских биоскопа, најавио је дистрибутер „Так".

У средишту радње филма је елитна јединица ФБИ-а, која улази у игру мачке и миша са супер-тимом најбољих светских илузиониста - Четири јахача.

Илузионисти током својих представа изводе серију смелих пљачки у којима су жртве покварени финансијски моћници, а затим милионе долара свог плена пребацују на рачуне својих гледалаца, увек остајући корак испред закона.

Специјални агент ФБИ-а, Дилан је одлучан да натера илузионисте да плате за своја дела и заустави их пре него што изведу најављену и до сада највећу пљачку.

Притом је приморан да сарађује са Алмом, детективком Интерпола, према којој гаји озбиљне сумње.

Из очаја се обраћа Тадеусу, познатом разоткривачу магије, који тврди да је пљачка банке изведена прерушавањем и видео триковима.

У филму играју Џеси Ајсенберг, Вуди Харелсон, Дејв Франко, Морган Фримен, Ајла Фишер, Марк Рафало, Мајкл Кејн.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи