Читај ми!

„Лице љубави“ власника првог стриптиз клуба у Британији

Прича о медијском магнату и власнику првог стриптиз клуба у Великој Британији Полу Рејмонду, „Лице љубави“, у режији Мајкла Винтерботома, од сутра ће се наћи на редовном репертоару домаћих биоскопа.

Ново остварење Мајкла Винтерботома о медијском магнату и власнику првог стриптиз клуба у Великој Британији, Лице љубави, од 20. jуна ће се наћи на редовном репертоару биоскопа „Мултиплекс Колосеј", „Таквуд синеплекс", „Фонтана", као и Дворане Дома синдиката и Дворане Културног центра.

Биографска драма о Полу Рејмонду домаћој публици премијерно је приказана на првој летњој ревији филмских хитова „Блокбастер".

Стив Куган игра култног Пола Рејмонда, који је од отварања првог клуба „за џентлмене" 1958. године, постепено градио царство клубова и еротских магазина, да би постао „Краљ Сохоа" и најбогатији човек у Великој Британији.

Међутим, овакав живот му доноси и многе оптужбе за разврат, пропале бракове, проблематичну децу и личну трагедију, наводи се у саопштењу домаћег дистрибутера „Мегакома".

Сценарио за филм је писао Мет Гринхол, који стоји иза амбициозних сценарија за биографске филмове Control и Дечко који не обећава, о Иану Кертису и Џону Ленону.

Режију потписује награђивани Мајкл Винтерботом, аутор филмова 24 Hour Party People, Девет песама, Пут за Гвантанамо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи