Читај ми!

Дикаприо главни у Скорсезеовом филму? Чудо!

Мартин Скорсезе се поново одлучио за сарадњу са Леонардом Дикапријом – по пети пут! Овога пута у кримићу „Вук са Волстрита“. Нови трејлер пуно обећава, а глумачку екипу чине и Метју Меконахи и Џона Хил.

Сви који су се ужелели доброг крими филма о берзанским и финансијским махинацијама ускоро ће моћи да уживају у новом остварењу Мартина Скорсезеа Вук са Волстрита.

Како би га људи лакше дочекали објављен је и нови трејлер.

Вук са Волстита прати младог и амбициозног брокера (Леонардо Дикаприо), који је веома талентован за берзанско пословање, махинације и има изузетан осећај за згртање милиона.

„У 26. години сам зарадио 49 милиона долара, што ме је стварно много изнервирало, јер сам био био тако близу да зарађујем по милион недељно", каже у трејлеру, чисто да покаже свима о каквом се човеку ради.

У филму, који је рађен по истоименим мемоарима бившег брокера Џордана Белфортса, поред Дикаприа глуме и Метју Меконахи, Маргот Роби и Џона Хил.

Песму у трејлеру компоновао је Кање Вест.

Занимљиво је да је ово пета Скорсезеова и Дикапријова сарадња. Претходно су заједно радили на филмовима Банде Њујорка, Двострука игра, Авијатичар и Затворено острво.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи