Читај ми!

Атрактивне премијере на филмској ревији „Блокбастер“

Летња ревија филмова „Блокбастер“ на којој ће бити приказано 13 премијера, одржаће се, у организацији „Мегаком филма“, у Београду, Нишу и Новом Саду од 14. до 19. јуна. Овогодишњу смотру ће отворити комедија „Млађи референти“, са Винсом Воном и Овеном Вилсоном у главним улогама.

Холивудска комедија Млађи референти, са Винсом Воном и Овеном Вилсоном у главним улогама, отвара 14. јуна летњу ревију хитова „Блокбастер", која ће до 19. јуна приказати 13 премијера у Београду, Новом Саду и Нишу.

Продуцент ревије је компанија „Мегаком филм", у сарадњи са дистрибутерским кућама „Тарамаунт", „Синефест" и „Милениум".

Ова ревија одржава се први пут, а циљ јој је да најави редовни биоскопски репертоар у наредним месецима када је реч о високобуџетним продукцијама.

Организатори су одабрали ексклузиван програм, са насловима који управо постижу одличне резултате у иностранству, а неки филмови ће чак бити приказани пре њиховог биоскопског старта у Америци.

То јесу комерцијални, али и квалитетни филмови, а међу редитељима су Стивен Содерберг, Педро Алмодовар, Мајкл Винтерботом, Николас Виндинг Рефн.

Комедија Млађи референти Шона Ливија је прича о два „момка" у 40-им годинама, који су изгубили посао.

Када схвате да се свет променио и да се велики део бизниса одвија онлајн, пријављују се за стажирање у најпожељнијој компанији на свету - "Google".

Без имало знања о модерној технологији и трендовима, ови ентузијасти такмиче се са упола млађим људима и срамоте без премишљања.

Комедија је и нови филм шпанског мајстора Алмодовара Случајни љубавници, на тему секса и смрти.

Радња се дешава у авиону на којем је током лета откривена техничка грешка.

Содербергов трилер Нежељено дејство раскринкава фармацеутску индустрију, која не преза ни пред чим да би остварила профит.

У јакој глумачкој екипи су Руни Мара, Ченинг Тејтум, Џад Лоу и Кетрин Зита Џонс.

Са фестивала у Кану на ревију „Блокбастер" стиже филм Николаса Виндинга Рефна Само Бог прашта, са Рајаном Гослингом у главној улози.

У жанру трилера и криминалистичке драме прича прати кријумчара дроге, који живи опасним животом на улицама Бангкока.

На програму су и Вајолет и Дејзи Џефрија Флечера, Ватрена трка Данијела Калпарсороа, Позив Бреда Андерсона, Лице љубави Мајкла Винтерботома, Жестоке девојке Пола Феига, Прва година брака Дана Мазера.

Биће приказан и Светски рат 3 у режији Марка Форстера, у којем Бред Пит игра службеника у Уједињеним нацијама. Он ће пропутовати цео свет, како би зауставио пандемију која обара војске и владе и прети да уништи целу људску расу.

Ова апокалиптична прича снимљена је према бестселер књизи Макса Брукса.

Последњег дана биће приказана интегрална дигитализована верзија старог хита Клеопатра, са Елизабет Тејлор и Ричардом Бартоном у главним улогама.

У Београду се ревија одржава у Центру „Сава", у Нишу у биоскопу „Вилин град", а у Новом Саду у биоскопу „Арена синеплекс".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи