Читај ми!

"Iron Man 3" ушао у првих пет по заради

Остварење "Iron Man 3" је са инкасираних 1,14 милијарди долара заузело пето место на листи филмова са највећом зарадом свих времена. Првим и другим местом суверено влада Џејмс Камерон са „Аватаром“ и „Титаником“.

Након што је ових дана премашио зараду од 1,14 милијарди долара, Iron Man 3 ушао је на листу пет филмова са највећом зарадом свих времена.

Како је објавио сајт Бокс офис моџо (Box Office Mojo), нови наставак серијала Iron Man осваја благајне широм света, па је тако за непуна два месеца зарадио поменуту своту.

Тиме је са петог места збацио трећи део Трансформерса из 2011. године.

Листом филмова са највећом зарадом суверено влада редитељ Џејмс Камерон, с обзиром на то да су његова остварења на првом и другом месту.

Реч је о филмовима Аватар са зарадом од 2,78 милијарди долара и Титаник са 2,18 милијарди долара.

На трећем месту налазе се Осветници редитеља Џоша Ведона. Тај филм је прошле године зарадио 1,51 милијарду долара.

Четврто место заузима последњи наставак серијала Хари Потер, који је зарадио 1,34 милијарде долара.

С обзиром на то да се Iron Man 3 и даље успешно приказује у биоскопима, очекује се да ће заузети четврту позицију и за собом оставити Харија Потера и реликвије смрти 2.

Сајт Бокс офис моџо наводи како зарада филма није добар показатељ гледаности, јер су цене карата значајно скупље данас него ранијих година, нарочито у САД.

Када би се и то узело у обзир, филм са највише продатих улазница у САД без сумње је Прохујало са вихором.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи