Читај ми!

Финале „Мамурлука“ од 30. маја у биоскопима

Трећи део популарне комедије „Мамурлук“ стиже у биоскопе 30. маја, а Филу, Стјуу, Алену и Дагу ће се поново дешавати невероватне ствари. Иако у финалу неће бити венчања, то их неће спречити да падобранима лете ноћу по Лас Вегасу и да их јуре дивље животиње.

Последњи део филмске трилогије Мамурлук стиже у домаће биоскопе у четвртак, 30. маја, најавио је дистрибутер „Так".

Фил (Бредли Купер), Стју (Ед Хелмс), Ален (Зак Галифианакис) и Даг (Џастин Барта) поново су на окупу.

У Мамурлуку 3 нема венчања, ни момачких вечери, али опет све креће наопако.

Господину Чау (Кен Џонг) за петама је Маршал (Џон Гудман), а момци се враћају у Вегас, где је све и почело 2009. године.

Након успеха филмова Мамурлук у Вегасу и Мамурлук у Бангкоку, који су зарадили више од милијарду долара широм света, редитељ, сценариста и продуцент Тод Филипс одлучио је да сними и трећи део.

Лас Вегас је место где су ствари кренуле на лоше, али тиме шта се тамо стварно десило редитељ је хтео једнако да изненади и глумачку четворку и публику.

„Има доста хумора, путовања, као и мистерије. Дотакли смо се и неких ствари које у претходним филмовима нисмо превише анализирали, а сада смо их истакли. Филм обухвата све оно што се издешавало у претходним деловима, али крај овог филма има своју логику", објаснио је Филипс.

Купер, који тумачи лик Фила, рекао је да је прича, која је само узгред поменута у претходном филму, сада постала основна.

„Говорећи као гледалац и обожавалац овог филма, најбоље у овом делу је што је све повезано и стављено у једно", приметио је глумац и додао да у филму имају падобране који лете ноћу по Вегасу, дивље животиње на местима где не треба да буду и много лудих ствари које се дешавају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи