Читај ми!

„Чувари тајног краљевства 3Д“ од 18. маја

Од аутора блокбастера „Ледено доба“ и „Рио“ стиже најновије остварење „Чувари тајног краљевства“. Иако је светска премијера заказана за 24. мај, домаћа публика ће моћи да ужива у 3Д верзији нове анимиране авантуре 18. маја.

Чувари тајног краљевства, најновија 3Д авантура аутора блокбастера Ледено доба и Рио у домаћим биоскопима претпремијерно ће се бити приказана 18. маја. Тако ће домаћа публика овај филм, синхронизован на српски, моћи да погледа пре светске премијере, која је заказана за 24. мај.

Епска сага инспирисана књигом Вилијама Џојса Лифмен и храбре добре бубе представиће нам свет какав до сада нисмо видели.

Мери Кетрин је ћерка професора Бомбе који је посвећен проучавању групе необичних ратника, заштитника шуме.

Када Кетрин изненада доспе у њихов тајни универзум, затећи ће се усред борбе сила добра, које штите природу, и сила зла које желе да је униште.

Док покушава да пронађе начин да се врати кући, она мора да удружи снаге са јединственим становницима шуме, како би сачували њихов и наш свет.

Јунацима филма гласове ће позајмити добро познати глумци: Теодора Живановић, Синиша Убовић, Марко Јанкетић, Александар Срећковић Кубура, Марко Живић, Драган Вујић, Никола Булатовић, Срђан Јовановић, Марко Марковић и популарна певачица Александра Радовић.

У оригиналној верзији, у синхронизацији су учествовали: Колин Фарел, Џош Хачерсон, Кристоф Волц, Аманда Сејфрид, али и Бијонсе, репер Питбул и фронтмен групе Аеросмит Стивен Тајлер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи