Читај ми!

Тор се вратио!

Први трејлер за најављени блокбастер „Тор: Мрачни свет“ открива прилично занимљиву причу у којој ће доћи до неколико преокрета, али и да акције неће мањкати. Зли брат Локи изгледа да се овога пута удружује са Тором против новог непријатеља Малекита, а развија се и нови љубавни троугао.

Обожаватеље филмске адаптације Марвеловог Тора сигурно ће обрадовати нови трејлер. Сцене пуне акције дефинитивно ће забавити публику, а прича која се назире кроз два и по минута дугу „зазубицу" делује као да обилује занимљивим преокретима и изненађењима.

Највеће изненађење јесте сцена у којој Тор (Крис Хемсворт) и Џејн (Натали Портман) шетају по Земљи, а испред њих је Локи, зли Торов брат.

Наредних неколико сцена показују да Тор и Локи стоје раме уз раме, што значи да су се удружили против нове претње. Овога пута то је Малекит (Кристофер Еклестон).

Још неколико сцена оставља гледаоце да нагађају и служе као делови слагалице коју обожаваоци могу са одређеном дозом сигурности да склопе.

Један од делова слагалице сигурно је и почетак трејлера – слетање ванземаљског брода у Лондон, где се налази Џејн. Иако то највероватније значи да је Малекит дошао по Торову љубу, ипак се са сигурношћу још не зна да ли је то и стварни почетак филма или тек део приче који се касније одиграва.

Још једна занимљива сцена је када Џејн стиже у Азгард, Торову родну планету. Ратница Сиф, која гаји одређена осећања према полубогу, презрено је гледа и очигледно развија љубомору због присуства Земљанке.

Било како било, једно је сигурно: ванземаљске расе ће се поново сукобити у борбама епских размера, а Земља свакако неће бити поштеђена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи