Читај ми!

„Љубав је све“ од данас у биоскопима

Романтична комедија Сузан Бир „Љубав је све“ са Пирсом Броснаном и Трином Дирхолм у главним улогама, 18. априла стиже на редован биоскопски репертоар у Србији.

Филм Љубав је све редитељке Сузан Бир, који је премијерно приказан на Фесту, 18. априла стиже у домаће биоскопе.

Остварење прати Филипа (Пирс Броснан), Енглеза који живи у Данској, средовечног удовца и отуђеног оца и Иду (Трин Дирхолм), фризерку која се опоравља од хемотерапије и сазнаје да је муж оставља због много млађе жене.

Њихове судбине ће се укрстити, када крену у Италију на венчање његовог сина Патрика и њене ћерке Астрид.

Са топлином, љубављу и поверењем Сузан Бир гради овај коктел љубави, губитка, апсурда и хумора у причи која ће само најтврђа срца оставити нетакнутим.

Ово остварење је прва романтична комедија Сузан Бир од 1999. године, када је њено остварење The One and Only оборило рекорде на биоскопским благајнама у Данској.

Од тада, редитељка постаје међународно призната као ауторка снажних драма, које се баве моралним дилемама, од остварења Open Hearts, затим Brothers, After the Wedding, Things We Lost in the Fire и In a Better World (Haevnen на данском) из 2011. године, за који осваја Оскара за најбољи страни филм.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи