Читај ми!

„Крудс“ и глумци одушевили малишане

На ексклузивним претпремијерним пројекцијама узбудљиве саге о праисторијској породици Крудс публици у београдским биоскопима представили су се глумци који су учествовали у синхронизацији филма.

Ново остварење аутора филмова Мадагаскар и Како да дресирате свог змаја, праисторијска авантура Крудс изазвала је одушевљење бројних малишана који су данас пожурили у биоскопе како би међу првима упознали нове анимиране јунаке.

Филм Крудс синхронизован на српски данас је претпремијерно приказан у домаћим биоскопима.

Публика је имала прилику и да упозна глумце који су позајмили гласове главним јунацима филма - члановима породице Крудс.

Драган Вујић, Ивана Поповић, Ђурђија Цветић, Стеван Пиале и Весна Паштровић данас су се, у поподневним часовима, дружили са посетиоцима биоскопа „Колосеј", „Синеплекс" у Делта ситију и „Рода синеплексу".

Поводом претпремијере филма, у Синема кафеу мултиплекса „Колосеј" Дечји клуб Народног музеја приредио је радионицу пећинског сликарства, у којој су учествовала деца из Свратишта и Прихватилишта за децу.

Радови малишана, који показују да је радионица успела да им приближи праисторијску еру у којој живе Крудси, биће изложени у простору мултиплекса „Колосеј" наредних седам дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи