Читај ми!

„Коко и духови“ у биоскопима

Остварење које представља спој детективске приче и породичне авантуре, „Коко и духови“ редитеља Данијела Кушана, биће на репертоару домаћих биоскопа од четвртка, 24. јануара.

Узбудљива породична авантура Коко и духови редитеља Данијела Кушана, наћи ће се од данас у домаћим биоскопима, најавио је дистрибутер „Мегаком филм".

Детективска прича прати догодовштине дечака Кокоа, који се са родитељима усељава у нови стан. Ту је некад живео Винцек, „стара шкртица" чија је смрт обавијена тајном.

Коко се упушта у опасну истрагу заједно са својом сестром Марицом, верним псом Царем и забринутим родитељима.

Дечак и његови пријатељи покушаће да сазнају да ли духови заиста постоје, те зашто покушавају да отерају Кокоа и његову породицу.

У бурном расплету ове детективске приче сазнаћемо да ли ће Коко и његови другари успети да реше загонетку пре одраслих.

Редитељ овог остварења Данијел Кушан рођен је 1975. године у Загребу.

Познат је као редитељ, глумац и сценариста. Има већ 11 филмова иза себе, те неколико награда, од тога две за режију филма Коко и духови. Његов отац је још пре пола века написао истоимену књигу, која и данас осваја младу публику, па је овај филм заокружио целу детективску причу.

Тренутно је у току снимање наставка приче о Кокоу – Загонетни дечак, а у плану је да се о овом јунаку и његовим другарима сниме четири филма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи